ДТЕК повернула світло 10 тис. сімей, які залишилися без електрики через ворожі обстріли

Енергетики одразу починають відновлення електропостачання, щойно це стає можливим і військові надають дозвіл на проведення робіт
Фото: grids.dtek.com

Упродовж 9 лютого енергетики ДТЕК повернули світло жителям 16 населених пунктів Донецької області, які постраждали від обстрілів ворога. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

"За минулу добу аварійно-ремонтні бригади "ДТЕК Донецькі електромережі" відновили електропостачання понад 10 тис. осель у 16 прифронтових населених пунктах області", – ідеться в повідомленні.

Зазначають, що обстріли в Донецькій області не вщухають, регулярно відбуваються авіаційні, ракетні та артилерійські удари, і через це постійно пошкоджуються мережі й обладнання. Однак енергетики одразу починають відновлення електропостачання, щойно це стає можливим і військові надають дозвіл на проведення робіт.

"Енергетики 24/7 роблять усе можливе, щоб кожен удома мав світло. Тільки так, разом і спільними діями, ми зможемо вистояти та перемогти", – підкреслили в ДТЕК.

За перший місяць 2024 року енергетики ДТЕК повернули світло майже 713 тис. сімей, які залишилися без електропостачання через обстріли в Києві, Київській, Донецькій, Одеській і Дніпропетровській областях.