Протягом тижня ДТЕК заживив оселі 92 тис. сімей Донецької області, які були без світла через атаки Росії

Енергетики цілодобово працюють над тим, щоб люди були забезпечені електроенергією, наголосили в компанії
Фото: dtek.com

Із 17-го до 23 червня енергетикам ДТЕК удалося відремонтувати низку пошкоджень мереж і повернути світло жителям 74 населених пунктів, які було знеструмлено внаслідок негоди й активних бойових дій у Донецькій області. Про це йдеться в повідомленні ДТЕК Ріната Ахметова. 

Зазначають, що, попри важкі бої, у Донецькій області за тиждень енергетикам ДТЕК удалося повністю або частково повернути світло жителям 33 населених пунктів. Домівки 59,2 сімей, знеструмлені через обстріли, знову з електроенергією.

Також минулого тижня в області вирували злива і штормовий вітер, через що було пошкоджено мережеве обладнання. Енергетики оперативно усунули наслідки негоди й повернули світло майже 33 тис. сімей у 41 населеному пункті прифронтового регіону.

Енергетики цілодобово працюють над тим, щоб люди були забезпечені електроенергією, наголосили в компанії.

Контекст:

21 червня в компанії повідомили, що співробітники "ДТЕК Донецькі електромережі" потрапили під обстріл під час ремонту обладнання. Бригада виконувала відновлювальні роботи на повітряній лінії, пошкодженій через ворожу атаку напередодні. Один з енергетиків дістав осколкові поранення, попри засоби захисту, – частина осколків застрягла у бронежилеті.