Росія вперше з початку повномасштабної війни скинула на Харків керовану ФАБ-500. Унаслідок цього поранено чотирьох людей

РФ скинула на Харків ФАБ-500
Фото: suspilne.media

Унаслідок обстрілу армією країни-агресора Росії Київського району Харкова постраждало четверо осіб. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram.

Раніше він інформував, що приліт російського снаряда поранив чоловіка, іще одна жінка дістала гостру реакцію на стрес. Пізніше кількість постраждалих зросла до чотирьох – іще двоє людей дістали гострі реакції на стрес.

Голова Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков повідомив, що сьогодні російські військові вперше використали для бомбардування Харкова снаряд ФАБ-500. За попередніми даними, атаку здійснили із селища Майський Бєлгородської області РФ.

У коментарі "Суспільне Харків" він зазначив, що ФАБ-500 із модулем планування і корекції вдвічі потужніша за КАБ і ФАБ-250, які РФ використовувала раніше для атак на місто.

 

Контекст:

Про те, що вдень 27 червня армія РФ обстріляла Харків, раніше повідомив міський голова Ігор Терехов. За його інформацією, зазнали пошкоджень район житлової забудови і гуртожиток одного з вишів.