Волинський ТЦК заявив про напад на офіцера ТЦК під час служби. У поліції повідомили, що йдеться про конфлікт у магазині

Людину, яка напала на військового, затримали
Фото: armyinform.com.ua

25 червня в Шацьку Волинської області військовозобов'язаний напав на патруль Ковельського районного терцентру комплектування та соціальної підтримки. Про це Волинський обласний ТЦК та СП повідомив у Telegram.

За його даними, стосовно фігуранта відкрито кримінальне провадження за фактом нападу на посадову особу під час виконання ним службових обов'язків (ч. 2 ст. 350 Кримінального кодексу України). Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

"Звертаємося до всіх громадян: махати кулаками потрібно на сході й півдні України. Саме там ворог атакує нашу державу і намагається знищити наш народ. Для того щоб вам не вручили повістку, варто обрати підрозділ самому й отримати туди рекомендаційний лист. Збройним силам України потрібні всі спеціальності, і ви зможете знайти себе тут", – звернулися до військовозобов'язаних у ТЦК.

Видання "Район Шацьк" пише, що 25 червня до поліції Любомля із заявою звернувся 40-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що в одному з магазинів у Шацьку, під час конфлікту, 51-річний місцевий житель завдав йому тілесних ушкоджень. За інформацією правоохоронців, нападника затримали.

"За цим фактом у поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 350 Кримінального кодексу України. Ідеться про насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок", – зазначено у статті.