За дві доби ДТЕК повернула світло 11 тис. сімей, які були без електроенергії через обстріли

У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ремонтні бригади ДТЕК повертали світло вже десятки разів
Фото: dtek.com

23-го і 24 лютого енергетики ДТЕК повернули електроенергію жителям 10 населених пунктів Донецької та Дніпропетровської областей, які постійно потерпають від ворожих обстрілів. Про це повідомляють у ДТЕК.

Зокрема, у Донецькій області, попри активні бойові дії, за останні дві доби енергетики змогли полагодити електромережі, що були пошкоджені внаслідок обстрілів. Знову зі світлом оселі 9,4 тис. сімей у Донецькій області. Від частих обстрілів потерпала також і Дніпропетровська область, особливо південь регіону, унаслідок чого постійно виходить із ладу обладнання. Енергетики за дві доби повернули світло для 1,6 тис. жителів області, які були без електроенергії внаслідок ворожих атак.

У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ремонтні бригади ДТЕК повертали світло вже десятки разів і роблять це й далі, додали у компанії.

За перший місяць 2024 року енергетики ДТЕК повернули світло майже 713 тис. сімей, які залишилися без електропостачання через обстріли в Києві, Київській, Донецькій, Одеській і Дніпропетровській областях.