За дві доби ДТЕК повернув світло понад 21 тис. сімей, які були без електроенергії через обстріли

За перші чотири місяці 2024 року енергетики ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло 2,2 млн сімей
Фото: dtek.com

За 17-те і 18 травня енергетики ДТЕК повернули електрику 21 тис. сімей із Донецької та Дніпропетровської областей, які було знеструмлено через обстріли. Про це йдеться в повідомленнях компанії.

Донецька область залишається зоною активних боєзіткнень, попри постійні ворожі обстріли за дві доби енергетикам удалося з дозволу військових повернути електрику в 19,6 тис. домівок у Донецькій області, жителі якої постійно потерпають від наслідків ворожих обстрілів, ракетних та авіаударів.

Також ворог і далі обстрілює Дніпропетровську область, особливо потерпає південь регіону, наближений до зони бойових дій. Тут удалося відновити електропостачання домівок для 1,6 тис. сімей. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, фахівці ДТЕК повертали світло вже десятки разів і далі це роблять, попри небезпеку й обстріли.

Енергетики "ДТЕК Мережі" роблять усе можливе, щоб максимально швидко усувати пошкодження. Вони розпочинають роботи одразу, щойно дістають дозвіл і доступ до місця пошкодження від ЗСУ й ДСНС, наголосили в компанії.

За перші чотири місяці 2024 року енергетики ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло 2,2 млн сімей, як були без електроенергії через ворожі обстріли.